Onze patenten - Belgique FL
16520
page-template-default,page,page-id-16520,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
Azenco brevets

DE HUISPATENTEN

AZENCO, DE HUISPATENTEN

AZENCO gaat vooral over innovatie en de bereidheid om nieuwe producten voor te stellen.
Deze geest vormt de kern van onze strategie om een eigentijds design en exclusieve opties aan te bieden die nog meer plezier, comfort en veiligheid brengen tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
We doen er alles aan om dit prachtige mechanisme te laten werken met de vinger en het oog, de eenvoudigste van de wereld.

Het AZENCO-team heeft oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd om het gebruik van haar producten zo eenvoudig mogelijk te maken:

 

HET VISIO® SYSTEEM

azenco-brevet-visio-systeme-vignette01

Het Visio® Systeem maakt een unieke modulaire opening mogelijk zonder de bevestigingssystemen te ontgrendelen.
Deze innovatie vereenvoudigt niet alleen de toegang tot het zwembad zonder de hele overdekking te moeten openen, maar zorgt er ook voor dat het zwembad in recordtijd gemakkelijk en geleidelijk kan worden geopend zonder de bevestigingsschroeven te ontgrendelen. De polycarbonaat panelen schuiven aan weerszijden van de zwembadoverdekking.
Visio® is gemonteerd op dubbele wielen voor eenvoudige plaatsing. Ze laten geen spoor achter op het dak als het gestapeld is. Met Visio® is alles mogelijk, wat niet alleen de toegang tot het zwembad vereenvoudigt zonder dat de gehele zwembadoverdekking hoeft te worden geopend, maar ook de helft van het zwembad kan in recordtijd worden geopend zonder de bevestigingssystemen te ontgrendelen. Lees meer over de modulaire Visio® gebogen zwembadoverdekking van Azenco.

HET POOLDECK PATENT

Het pooldeck systeem, mobiel terras, maakt van uw zwembadoverdekking een strand en/of terras.
Het is de 3 in 1 van AZENCO. Het is meer dan een overdekking, het is een echt modulair platform dat zich aanpast aan elke omgeving.
Deze innovatie bespaart veel ruimte voor kleine ruimtes en is geschikt voor kleinere zwembaden.

DE ROCK' N ROLL PATENT

azenco-brevet-roll-n-roll-vignette01Het Roll' n' rolsysteem maakt het dankzij de dubbele wielen gemakkelijker om uw zwembadoverdekking te gebruiken. Een innovatie die past in het aanbod van platte en gebogen zwembadoverdekkingen: het maakt het mogelijk om de eerste elementen snel onder elkaar te schuiven tot het einde van het zwembad.

HET PATENT « R-DESIGN »

Een eigentijdse vorm met een lichte buiging die de R Design zwembadafdekkingen uit het hoge en middelhoge segment een nieuwe esthetiek geeft, beide met een centrale opening, volledig telescopisch of in elkaar rollend.

HET PATENT «HYBRIDE ROLLUIK »

Dit 2 in 1 rolluik combineert de techniek van de zwembadrolluik en de vlakke zwembadoverdekking AZENCO. Het is geschikt voor zwembaden met trap over de lengte van het zwembad.

Azenco