Telescopische zwembadoverdekkingen van Azenco, Franse kwaliteits productie
16707
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16707,page-child,parent-pageid-16526,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
DE TELESCOPISCHE OVERDEKKINGEN

DE TELESCOPISCHE OVERDEKKINGEN VAN AZENCO

_

 

Een gamma van zwembadoverdekkingen die innoverend en gebruiksvriendelijk zijn

Azenco stelt u een gamma voor met telescopische zwembadoverdkkingen die welzijn en comfort met elkaar verenigen. Laag, middelhoog of hoog, ze zijn allemaal bedacht om perfect in uw omgeving te integreren.

Gemaakt uit elementen van verschillende grootte die in elkaar rollen, wil zeggen dat de telescopische overdekkingen zeer gebruiksvriendelijk zijn. De elementen verzamelen samen op het einde van het zwembad en zorgen zo dat uw ganse terras vrijkomt.

Ander voordeel, u kan kiezen om helemaal of slechts gedeeltelijk uw bad vrij te maken en zo te spelen met zon en schaduw.

Een automatisatie zorgt ervoor dat de opening en sluiting van de telescopische overdekking nog makkelijker wordt.

En tenslotte, hebben de lage telescopische overdekkingen van Azenco de mogelijkheid tot installeren van een trapluik, een gepatenteerd systeem dat toegang verleent aan uw bad in een oogwenk, en dat zonder de veiligheidsbevestigingen te moeten losmaken. Ze passen zich ook vrij eenvoudig aan grotere zwembaden en met de automatisatie kan de opening en sluiting van de overdekking nog eenvoudiger zijn.

TELESCOPISCHE LAGE OVERDEKKINGEN NÉO

 

Gemaakt uit elementen van verschillende grootte die in elkaar rollen, Zijn de lage overdekkingen uit het Néo gamma zeer goed bestudeert zodat u zo lang mogelijk van uw zwembad kan genieten.

RESIDENTIELE TELESCOPISHE ZWEMBADOVERDEKKINGEN R-DESIGN

 

Een echte veranda met zwembad, de hoge overdekkingen R-design, zijn volledig telescopisch en vervaardigt met hoogwaardig materiaal om u een maximum van comfort te geven.

MIDDELHOGE TELESCOPISCHE OVERDEKKINGEN R-DESIGN

 

Licht gebogen met een afgerond dak, bedekken de middelhoge R-design overdekkingen uw zwembad heel het jaar et bieden ze een toegang tot de tuin dankzij de modulariteit van de elementen.

2-HOEKIGE TELESCOPISCHE RESIDENTIËLE ZWEMBADOVERDEKKINGEN

 

Elegant en transparant, zijn deze telescopische hoge overdekkingen dan weer praktisch in gebruik, maar ook economisch aangezien ze uw omgevingstemperatuur als die van het water verhogen.

2-HOEKIGE MIDDELHOGE TELESCOPISCHE ZWEMBADOVERDEKKING

 

Volledig telescopisch, zorgen deze residentiële overdekking ervoor dat u een heel jaar lang van u zwembad kan genieten, overdekt of niet.

U WENST EEN PROJECT TE VERWEZENLIJKEN?

Azenco