Electrisch verzonken rolluik │ fabrikant Azenco
16578
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16578,page-child,parent-pageid-16570,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-volet-immergé-slider10

HET VERZONKEN ZWEMBADROLLUIK

 

HET VERZONKEN ZWEMBADROLLUIK

Een discrete zwembadoverdekking

-

azenco-volet-immerge-slider

Esthetiek en discretie

 

Het verzonken rolluik is een zwembadoverdekking die veiligheid, gebruiksgemak en esthetiek biedt.
Het is de ideale oplossing voor iedereen die zijn zwembad veilig wil stellen en tegelijkertijd de esthetiek van zijn ontspanningsruimte discreet wil bewaren.

Het verzonken rolluik is zeer eenvoudig te gebruiken, in een eenvoudige draai van de sleutel, en opent en sluit het rolluik naar wens, zonder enige moeite en zonder ruis.

Uitgespaarde ruimte rond het zwembad

 

De verzonken rolluik bespaart een aanzienlijke hoeveelheid ruimte, omdat het wordt ingepakt in een ondergedompeld deel dat in het zwembad is geïntegreerd, waardoor de lengte wordt verkleind maar de esthetiek van de tuin behouden blijft omdat uw uw boordstenen onaangeroerd blijven. Het kan worden geïntegreerd zodra het zwembad is gebouwd of later wordt toegevoegd.

 

Een comfort voor uw dagelijks leven

 

Naast de beveiliging van uw zwembad kunt u met verzonken rolluik uw zwembad schoonhouden zonder al te veel moeite, de warmte bewaren en verdamping beperken. Als uw zwembad verwarmd is, kunt u energie besparen.

 

Technisch

 

De motor wordt gevoed door een in de technische ruimte geïnstalleerde elektriciteitskast. De rolluikzone is gescheiden van de badzone door een muur of scheidingswand.
Het beheer van de eindeloop schakelaar is geïntegreerd in het gamma van motors.
Lamel breedte: 73mm
Lamellenkleuren: grijs, wit, beige en blauw
2 afwerkingen: wand/ vierkant gemonteerd
Dekking: PVC-roosters / rodinier hout rooster

 

Accessoires :

1 geanodiseerde aluminium as en 1 buisvormige motor/motor zijde platen/motor zijde platen/motor zijde platen / 1 sleutel box / 3 tegengewichten / 1 elektrische kast / 3 veiligheidsklemmen / 6 tot 12 bevestigingsmiddelen afhankelijk van het model / 3 veiligheidsklemmen / 3 klemvergrendelingen

Garanties :

Onze ondergedompelde rolluiken zijn gegarandeerd voor 3 jaar en voldoen allemaal aan de veiligheidsnorm NF P90-308.
In Frankrijk vervaardigde producten.

azenco_norme-n-p90-308_016

DIT MODEL INTERESSEERT U?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Discretie

 

Esthetiek

 

3 jaar garantie

 
 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Straalklompen
-

2 hoekstukken onder de boordsteen

1 balk / plank voor PVC muur

 

2 rails vertikaal. / 1 horizontaal voor PVC muur

 

U HOUDT OOK VAN

Azenco