ROLLUIK MET POLYCARBONATE LAMELLEN - Belgique FL
21765
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21765,page-child,parent-pageid-16570,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
Slide background

ROLLUIK MET POLYCARBONATE LAMELLEN

 

ROLLUIK MET POLYCARBONATE LAMELLEN

EEN ULTRA RESITENTE OVERDEKKING

-

volet de piscine à lames polycarbonate

Een functionele en discrete oplossing

 

Naast de esthetische, economische en functionele keuze is het zwembadrolluik vaak essentieel voor zijn eenvoud. Aanpasbaar aan alle soorten zwembaden, maakt het mogelijk om ruimte vrij te maken rond het zwembad dankzij zijn geringe plaats gebruik.

Het Azenco zwembadrolluik kan ook eenvoudig in één enkele draai van de sleutel worden gebruikt. Houdt het zwembad schoon, houdt de watertemperatuur en beperkt de verdamping.

Een nieuw plateau van polycarbonaat

 

Deze nieuwe lamellen van polycarbonaat combineren de perfecte isolatie van PVC lamellen met de energieprestatie van polycarbonaat. Het polycarbonaat onderdeel verwarmt het zwembadwater en bespaart meerdere graden ten opzichte van een rolluik van conventionele lamellen. Bovendien zijn deze bladen ultra bestendig en garanderen ze een betere weerstand tegen hagel en schokken en bestand tegen sterke UV-straling.

 

DIT MODEL INTERESSEERT U?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Verwarmt het water

 

Ultra-resistent

 
 
 

DE OPTIES

AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst

Doorzichtige lamellen

 

 

U HOUDT OOK VAN

Azenco