Zwembadrolluiken op rail : Slide & Roll │ Azenco
16719
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16719,page-child,parent-pageid-16572,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-volet-slide-slider

HET ZWEMBADROLLUIK SLIDE & ROLL

EEN AANPASBARE OVERDEKKING

 

HET ZWEMBADROLLUIK SLIDE & ROLL

EEN AANPASBARE OVERDEKKING

-

azenco-volet-slide-vignette

Een flexibele aanpasbaarheid

 

Het rolluik van Slide & Roll bevindt zich aan het einde van het zwembad. Het bijzondere is dat het een mobiele structuur op rails heeft, waardoor bijna alle vrije vormen van het bad en het klassieke rechthoekig bad kan bedekken en vastzetten.

Het rolluik Slide & Roll zorgt voor veiligheid, installatiegemak en comfort. Het is de ideale oplossing voor iedereen die zijn zwembad wil beveiligen met behoud van de ruimte rondom het zwembad. Dankzij zijn mobiliteit kan hij zich namelijk uit het zwembad verplaatsen en dus genieten van het hele zwembad.

De voeding van de motor bestaat uit een elektrische kast die via een zonnepaneel of batterij in de voet van de paal is geïnstalleerd.

 

Het beheer van de eindeloop schakelaar is geïntegreerd in het gamma van motors.

 

Lamelbreedte: 73mm
Lamel kleuren: grijs, wit, beige en blauw
2 afwerkingen: vorm / vierkant (voor afgeronde vormen)
Dekking: samengestelde lamellenbank / PVC zandbank / witte pvc-bladbank

 

Accessoires

 

Geanodiseerde aluminium as en 1 cilindermotor / 1 motor zijde klem / 1 klemmenblok / 1 vrije zijde aansluitklem / 1 deksel / 1 accessoire tas / 1 aluminium as voor het aansluiten van de 2 klemmen / 1 rail.

azenco_norme-n-p90-308_016

DIT MODEL INTERESSEERT U?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

Les informations recueillies font l'objet d'un traitement informatique destiné à répondre à vos questions et/ou vous envoyer des informations sur AZENCO. Le destinataire des données est Azenco. Conformément à la loi « informatique et libertés » du 6 janvier 1978 modifiée en 2004, vous bénéficiez d'un droit d'accès et de rectification aux informations qui vous concernent, que vous pouvez exercer en vous adressant à Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères.. Vous pouvez également, pour des motifs légitimes, vous opposer au traitement des données vous concernant.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Mobiele overdekking

 

Aanpasbaarheid

 

3 jaar garantie

 
 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

3 systemen van voeding
-

Solar lamellen/span>

 

Een anti-blad opvangnet

 
 

HET GAMMA

HET ZWEMBADROLLUIK SLIDE AND ROLL

Het zwembadrolluik Slide & Roll kan een zwembad van 3 tot 6 meter breed afdekken en beveiligen.

HET ZWEMBADROLLUIK SLIDE AND ROLL XXL

Dankzij een overmaatse as en motor is dit zwembadrolluik geschikt voor zwembaden met een breedte van meer dan 6 meter, tot 8 meter breed.

U HOUDT OOK VAN

Azenco