Vaste en mobiele terrasoverdekkingen Producent Azenco
16586
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16586,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
TERRASOVERDEKKING R-HOME

 

DE TERRASOVERDEKKING R-HOME

EEN WOONOMGEVING IN GLAS

-

azenco-abri-terrasse-r-home-vignette02

Een nieuwe leefruimte

 

De telescopische R-Home van Azenco beschermt uw terras zoals een terrarium. Deze R-Home kleedt uw buitenomgeving aan door ervoor te zorgen dat er lichtinval blijft. Hij verandert uw terras in een aangename leefruimte ; uw geniet heel het jaar van uw terras, overdekt in de tussenseizoenen en open in de hete seizoenen.

Het glas levert u ook een betere thermische en geluidsisolatie op.

De façades in glas

De R-Home terrasoverdekking is uitgerust met façades in veiligheids- of gelamineerd glas. Het glas biedt hem een uitzonderlijke elegantie. Hij zorgt er tevens voor dat er geen dwarslatten moeten geplaatst worden in het midden van de ramen, zodat er esthetisch een mooi zicht blijft.

 

Een terrasoverdekking eenvoudig in gebruik

De R-Home overdekking is voorzien van een krachtig rolsysteem dat het eenvoudig maakt om hem open of toe te rollen. Net zoals de Néo terrasoverdekking, is ook de R-Home telescopisch. Zijn opening past zich de omgeving en uw huis aan : ze kan centraal openen of in elkaar rollend (van het ene uiteinde naar het andere, of allebei naargelang de vorm van uw terras).

Esthetiek en design, De R-home overdekking heeft een dak in transparante polycarbonaat dat in totale harmonie is met zijn façades in glas.

Integraal transparant, kunnen interieur en exterieur zich vermengen.

De R-home overdekking geeft u echte zone van comfort.

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Zeer eenvoudig in gebruik

 

Thermische en geluidsisolatie

 

Design

 
 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Een vaste of een mobiele façade
 

Een plooideur

 

Blinds of gordijnen / windscherm

 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco