A8L : spa 6 plaatsen Villeroy & Boch - Belgique FL
16664
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16664,page-child,parent-pageid-16646,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-ficheproduitspa-slider01
azenco-ficheproduitspa-slider02

 

SPA A8L

EEN GROTE KEUZE AAN JETPACK™

-

azenco-produita8l-vignette01

Premium line

 

De spa met 6 plaatsen biedt een grote keuze aan gepersonaliseerde massages.

De spa A8L voor zes personen geeft u diverse comfortabele zitposities, alsook een halve ligposities met massages voor benen en voeten..

 

Ruim en te gebruiken met 6 verschillende types van JetPak™ welke gepersonaliseerde massages garanderen, is deze spa gemaakt voor u die houdt van totale ontspanning.

 

U kan rustig genieten op uw plaats of van plaats wisselen of u kan ook uw vrienden uitnodigen of uw familie om samen van een bad te genieten.

 

a8l_0713

a8l_3_pt

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

azenco-technologie-jetpack-image01

Uniek, een nieuwe massage-technologie JetPak™ II

Door de laatste nieuwe technologie op punt gezet door Villeroy & Boch, kunnen zij een grote keuze aanbieden in gepersonaliseerde massages. Iedereen kan afzonderlijk zijn regeling kiezen ! Een technologie die ook als voordeel hebben om het gebruik van leidingen reduceert naar een minimum, welk u massages garandeert van hoge intensiteit en alsook het verlies van warmte verminderd.

EIGENSCHAPPEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Afmetingen : 239 x 239 x 97 cm

 

Inhoud (maximaal) : 2049 liters

 

Kracht : 2 pompen van 2CV

 

UITRUSTING

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Touch screen
-

Sonorisatie bluetooth

Buitenverlichting

 

Trap

 

U HOUDT OOK VAN

Azenco