A7L : spa 6 plaatsen Villeroy & Boch - Belgique FL
16662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16662,page-child,parent-pageid-16646,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-ficheproduitspa-slider01
azenco-ficheproduitspa-slider02

 

SPA A7L

EEN IDEAAL COMFORT

-

azenco-produita7l-vignette01

Premium line

 

De spa met 6 plaatsen met een verscheidenheid aan massages en jets speciaal voor de benen en de heupen.

COMFORT BOVEN ALLES

 

De spa van gemiddelde maat, onderscheid het model A7L zich door zijn premium zetels welke zich aanpassen aan de vorm van uw lichaam.

 

Met een gelegen positie van de 5 verschillende soorten JetPak™, biedt deze spa een uitgebreid gamma van Hydro massages welke bijdrage aan uw algemeen welzijn.

 

Te noteren : de hoekzetels, voorzien van een systeem voor de voeten, de heupen en de handen garanderen u een weldoend effect.

 

a7l_top_0713

a7l_3_pt

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

azenco-technologie-jetpack-image01

Uniek, een nieuwe massage-technologie JetPak™ II

Door de laatste nieuwe technologie op punt gezet door Villeroy & Boch, kunnen zij een grote keuze aanbieden in gepersonaliseerde massages. Iedereen kan afzonderlijk zijn regeling kiezen ! Een technologie die ook als voordeel hebben om het gebruik van leidingen reduceert naar een minimum, welk u massages garandeert van hoge intensiteit en alsook het verlies van warmte verminderd.

EIGENSCHAPPEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Afmetingen : 224 x 224 x 91 cm

 

Inhoud (maximaal) : 1666 liters

 

Kracht : 2 pompen van 2CV

 

UITRUSTING

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Touch screen
-

Sonorisatie bluetooth

Buitenverlichting

 

Trap

 

U HOUDT OOK VAN

Azenco