X6L : spa 5 plaasten Villeroy & Boch - Belgique FL
16656
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16656,page-child,parent-pageid-16644,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-ficheproduitspa-slider12
azenco-ficheproduitspa-slider11

 

SPA X6L

5 COMPACTE PLAATSEN

-

azenco-produitx6l-vignette01

X Series

 

Ondanks zijn gereduceerde taille, is de Spa X6L aangepast voor 5 personen.

Compact

 

Desondanks kan hij dus geplaatst worden op een klein balkon of een klein terras en is perfect voor singles of stadsgezinnen met 1 of 2 kinderen.

 

azenco-produit-x6l-immagealaune-pt

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

azenco-technologie-jetpack-image01

Uniek, een nieuwe massage-technologie JetPak™ II

Door de laatste nieuwe technologie op punt gezet door Villeroy & Boch, kunnen zij een grote keuze aanbieden in gepersonaliseerde massages. Iedereen kan afzonderlijk zijn regeling kiezen ! Een technologie die ook als voordeel hebben om het gebruik van leidingen reduceert naar een minimum, welk u massages garandeert van hoge intensiteit en alsook het verlies van warmte verminderd.

EIGENSCHAPPEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Afmetingen : 203 x 224 x 86 cm

 

Inhoud (maximaal) : 1189 liters

 

Kracht : een pomp van 2,5 CV

 

UITRUSTING

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Touch screen
-

Sonorisatie bluetooth

Buitenverlichting

 

Trap

 

U HOUDT OOK VAN

Azenco