Just Silence : spa 5 plaatsen Villeroy & Boch - Belgique FL
16648
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16648,page-child,parent-pageid-16644,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-page-produit-juste-silence-slider02
azenco-page-produit-juste-silence-slider03

 

SPA JUST SILENCE

LUXE,KALM EN VOLUPTUEUS

-

azenco-page-produit-juste-silence-slider04

Design line

 

Met zijn 3 JetPaks™, het model Just Silence bezit een mooie hoog kwaliteitsvolle uitrusting : een verlicht touch screen voor eenvoudige bediening, een stereo-installatie met een bluetooth connectie, een omlijnende verlichting en een verlichte trap om meer sfeer te creëren.

Een exceptioneel ontwerp

 

De nieuwe spa’s Just Silence van Azenco door Villeroy & Boch zijn kenmerkend door hun Europees design, sober, kubistisch en tweekleurig.

 

De diverse functies van de gepersonaliseerde massages, enkel mogelijk dankzij de technologie van JetPak™, verzekeren een relaxatie op maat.

 

Met zijn doordacht design, brengt de Just Silence van Azenco door Villeroy & Boch een praktische oplossing in uw zoektocht naar wellness, of het nu is om te herbronnen, te ontspannen na zware inspanningen of om de slommeringen van een werkdag te vergeten.

 

azenco-page-produit-juste-silence-dehaut

azenco-produit-justsilence-immagealaune-pt

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

azenco-technologie-jetpack-image01

Uniek, een nieuwe massage-technologie JetPak™ II

Door de laatste nieuwe technologie op punt gezet door Villeroy & Boch, kunnen zij een grote keuze aanbieden in gepersonaliseerde massages. Iedereen kan afzonderlijk zijn regeling kiezen ! Een technologie die ook als voordeel hebben om het gebruik van leidingen reduceert naar een minimum, welk u massages garandeert van hoge intensiteit en alsook het verlies van warmte verminderd.

EIGENSCHAPPEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Afmetingen : 224 x 213 x 86 cm

 

Inhoud (maximaal) : 1 488 liters

 

Kracht : een pomp van 2,5 CV voorzien met een filterpomp

UITRUSTING

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Touch screen
-

Sonorisatie bluetooth

Buitenverlichting

 

Trap

 

U HOUDT OOK VAN

Azenco