A6L : spa 5 plaatsen Villeroy & Boch - Belgique FL
17883
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17883,page-child,parent-pageid-16644,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-ficheproduitspa-slider01
azenco-ficheproduitspa-slider02

 

SPA A6L

DE SPA VOOR KLEINE FAMILLIES

-

azenco-produita6l-vignette01

Premium line

 

Een ideaal model voor op een terras of een balkon dankzij zijn gereduceerde afmetingen. Hij is ruim genoeg voor een gezin met 2 kinderen.

 

De spa A6L biedt comfortabel plaats aan 4 personen ondanks zijn gereduceerde buitenmaten.

 

De zetels zijn uitgerust met een therapeutisch systeem voor de voeten en kunnen uitgerust worden met 4 verschillende types van JetPak™.

 
 

a6l_top_0713

a6l_3_pt

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

azenco-technologie-jetpack-image01

Uniek, een nieuwe massage-technologie JetPak™ II

Door de laatste nieuwe technologie op punt gezet door Villeroy & Boch, kunnen zij een grote keuze aanbieden in gepersonaliseerde massages. Iedereen kan afzonderlijk zijn regeling kiezen ! Een technologie die ook als voordeel hebben om het gebruik van leidingen reduceert naar een minimum, welk u massages garandeert van hoge intensiteit en alsook het verlies van warmte verminderd.

EIGENSCHAPPEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Afmetingen : 203 x 224 x 86 cm

 

Inhoud (maximaal) : 1324 liters

 

Kracht : een pomp van 2,5 CV

 

UITRUSTING

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Touch screen
-

Sonorisatie bluetooth

Buitenverlichting

 

Trap

 

U HOUDT OOK VAN

Azenco