R5L : spa 3 plaatsen Villeroy & Boch - Belgique FL
16640
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16640,page-child,parent-pageid-16632,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-ficheproduitspa-slider08
azenco-ficheproduitspa-slider10

 

SPA R5L

DE SPA VAN KLEINE AFMETINGEN

-

azenco-produit-r5l-vignette01

Comfort line

 

Spa met 3 plaatsen. Door zijn compacte afmetingen kan hij binnenshuis geïnstalleerd worden daar hij bjina door alle deuren kan.

Het model R5L behoort tot de beste compacte spa’s momenteel beschikbaar op de markt. Hij karakteriseert zich door een design en uitrusting dat niet onder moet doen voor zijn ruimere concurrenten.

 

De gereduceerde afmetingen (zeker de gelimiteerde hoogte van 79 cm) zorgen voor een mogelijke installatie indoors. Perfect voor koppels, zelfs met een kind.

 
 

r5l_top_07131

azenco-produit-r5l-immagealaune-pt

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

azenco-technologie-jetpack-image01

Uniek, een nieuwe massage-technologie JetPak™ II

Door de laatste nieuwe technologie op punt gezet door Villeroy & Boch, kunnen zij een grote keuze aanbieden in gepersonaliseerde massages. Iedereen kan afzonderlijk zijn regeling kiezen ! Een technologie die ook als voordeel hebben om het gebruik van leidingen reduceert naar een minimum, welk u massages garandeert van hoge intensiteit en alsook het verlies van warmte verminderd.

EIGENSCHAPPEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Afmetingen : 173 x 213 x 79 cm

 

Inhoud (maximaal) : 890 liters

 

Kracht : een pomp van 2,5 CV

 

UITRUSTING

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Touch screen
-

Sonorisatie bluetooth

Buitenverlichting

 

Trap

 

U HOUDT OOK VAN

Azenco