A5L : spa 3 plaatsen Villeroy & Boch - Belgique FL
16638
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16638,page-child,parent-pageid-16632,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-ficheproduitspa-slider01
azenco-ficheproduitspa-slider02

 

SPA A5L

IDEAAL ONDER TWEE PERSONEN

-

azenco-produita5l-vignette01

Premium line

 

De spa AL5 maakt deel uit van de beste compacts die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Hij karakteriseert zich door een design en uitrusting dat niet onder moet doen voor zijn ruimere concurrenten.

Weinig plaatsinnemend

 

Zijn comfortabele zetels met handsteunen, en de beensteunen kunnen uitgerust worden met drie verschillende JetPak™.

 

De gereduceerde afmetingen (zeker de gelimiteerde hoogte van 79 cm) zorgen voor een mogelijke installatie indoors. Perfect voor koppels, zelfs met een kind.

 
 

a5l_top_0713

a5l_3_pt

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

azenco-technologie-jetpack-image01

Uniek, een nieuwe massage-technologie JetPak™ II

Door de laatste nieuwe technologie op punt gezet door Villeroy & Boch, kunnen zij een grote keuze aanbieden in gepersonaliseerde massages. Iedereen kan afzonderlijk zijn regeling kiezen ! Een technologie die ook als voordeel hebben om het gebruik van leidingen reduceert naar een minimum, welk u massages garandeert van hoge intensiteit en alsook het verlies van warmte verminderd.

EIGENSCHAPPEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Afmetingen : 173 x 213 x 79 cm

 

Inhoud (maximaal) : 920 liters

 

Kracht : een pomp van 2,5 CV

 

UITRUSTING

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Touch screen
-

Sonorisatie bluetooth

Buitenverlichting

 

Trap

 

U HOUDT OOK VAN

Azenco