Spa overdekking - Belgique FL
21841
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21841,page-child,parent-pageid-16679,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2

 

DE SPA OVERDEKKING

HEEL HET JAAR DOOR WELZIJN EN GENOT

-

azenco-abri-spa-rotonde-vignette

Een ideale overdekking voor uw spa

 

De elegante lijnen en de transparantie van de Spa overdekking Azenco laten het toe om zich te ontspannen terwijl men beschermt is van stormweer en toch profiteert van het buitenzicht. Eenvoudig in gebruik, kan u hem openmaken in enkele seconden om zelfs te kunnen genieten van een heldere sterrenhemel terwijl u geniet van de bubbels van uw spa.

Een discrete spa overdekking

 

Genieten van een weldoend moment zonder uw zorgen te maken over de koude shock als u uit de spa stapt. Deze overdekking zal ervoor zorgen dat u nog eenvoudiger de temperatuur behoudt en bespaart op uw energiefactuur. Zijn opening in halve maan zorgt voor een eenvoudig gebruiksgemak en voor plaats winst om te kunnen genieten heel het jaar door van uw spa.

 

De spa overdekking voor buiten met de Azenco kwaliteit

 

Ontwikkeld door ons studiebureau, is onze overdekking vervaardigt uit de meest aangepaste materialen met de meeste vooruitstrevende technologie. Geproduceerd en geassembleerd in onze fabriek in Cazères in het zuiden van Toulouse, wordt hij vervaardigt uit een aluminium 6060T6 met een thermolak van Qualitcoat en Qualimarine en met ramen van polycarbonaat behandeld met een anti UV langs beide zijdes en met een 10 jaar garantie en gemonteerd met speciale inox A4 vijzen.

 

AZENCO_PRODUIT_TELESCO_nfp90309

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Aanpasbaar (bestaat met of zonder rail)

 

Volledig vrij te maken

 

Welzijn en comfort het ganse jaar door

 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Plooideuren / Franse deur / windscherm
-

Luchtverwarming

 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco