DE KLIMAATREGELENDE LAMELLEN R-BLADE - Belgique FL
21621
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21621,page-child,parent-pageid-16584,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
DE KLIMAATREGELENDE LAMELLEN R-BLADE

 

R-BLADE, DE PERGOLA MET KLIMAATREGELENDE LAMELLEN

FUNCTIONALITEIT EN ESTETHIEK

-

Slider-Pergola-Bioclimatique-Azenco
r-blade 2.1
Slide background
Slide background

Een optimaal gebruik van uw leefruimte

 

De R-Blade pergola van Azenco past zicht perfect aan alle woonstijlen : modern, eigentijds of klassiek.

Ze beschermt u van de zon in de zomer en laat het licht en de warmte binnen in winter. Dankzij de circulatie van lucht tussen de lamellen, krijg je een natuurlijke verluchting. De klimaat regelende lamellen van de pergola zijn waterdicht. Wat betreft de afwatering, deze is zo goed als onzichtbaar aangezien zij rechtstreeks gebeurt via de binnenkant van de palen.

Een efficiënte overdekking tegen onweders

 

Vervaardigt in aluminium, thermisch gecoat onder het kwaliteitslabel Qualicoat / Qualimarine, is de R-blade pergola volledig moduleerbaar en past zich aan ieder type terras, groot of klein, muraal of volledig onafhankelijk.

 

Opties voor een maximum van comfort

 

De R-blade pergola kan uitgerust worden met een automatisatie dat voor een gebruiksgemak zorgt via een systeem van sensors : een regensensor voor een automatische sluiting, een temperatuursensor geïntegreerd in de Centraal voor een automatische opening indien er sneeuw of ijzel is.

 

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Design

 

Moduleerbaar

 

Bescherming

 
 

DE OPTIES

AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst

Een infrarood verwarmingssysteem
-

LED verlichting

-

Klimaatregeling

-

Vernevelaar

-

Blinds

 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco