De klimaatregelende pergola, de auto- en terrasoverdekking
16584
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16584,page-parent,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
DE OUTDOOR OVERDEKKINGEN

DE OPLOSSINGEN VAN AZENCO VOOR DE OUTDOOR OVERDEKKINGEN

Azenco ontwikkelt een gamma van producten om de buitenomgeving van uw woning aan te kleden. Terrasoverdekkingen en windbeschuttingsoverdekkingen om langer te kunnen genieten van uw terras, pergola’s met een openend dak alsook overdekkingen voor uw auto.

Hoog kwaliteit lichte en resistente producten die uw terras beschermen tegen onweer en die de temperatuur regelen van uw nieuwe leefruimte, maar tegelijkertijd u innovatie en schoonheid bieden.

DE TERRASOVERDEKKINGEN


Het echt plezier van een overdekking is het constante genot van een leefruimte het ganse jaar door. De R-home terrasoverdekkingen van Azenco zijn allemaal telescopisch, eenvoudig te openen en gemaakt met façades in polycarbonaat of in veiligheidsglas voor een mooie transparantie.

DE PERGOLAS MET EEN MOBIEL DAK


De R-Sky pergola van Azenco is uniek met zijn moduleerbaar dak dat helemaal open kan gemaakt uit transparante polycarbonaat behandeld voor UV straling.
Hij is eenvoudig in gebruik en biedt u verscheidene mogelijkheden om uw terras te vergroten.

DE WINDSCHUTTINGEN

 
De R-Wind schutting van Azenco in polycarbonaat is zeer resistent en ideaal om te kunnen genieten van de eerste zonnestralen op uw terras, te ontbijten in de schaduw en zichzelf te beschermen van regen. Te meer, is het een bescherming die zeer betaalbaar is.

DE AUTO-OVERDEKKING

 
De R-Car overdekkingen van Azenco zijn getekend met elegante lijnen die zorgen voor een optimale bescherming van uw auto die buitenstaat : tegen uw huis, in uw tuin op een parking of in een gangpad. Deze carports met een dakbedekking in polycarbonaat en met een structuur in aluminium bestaan in een versie van 1 of 2 auto’s, maar kunnen evengoed gemaakt worden op maat.

U WENST EEN PROJECT TE VERWEZENLIJKEN?

Azenco