Fabrikant van zwembadoverdekkingen in Franrkijk, pergola's, rolluiken Azenco
16711
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16711,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
entreprise Azenco

Specialist in de aankleding van uw buitenomgeving van uw woning.

De groep Azenco ontwikkelt en produceert een gamma van beschermingssystemen voor hen zwembad : zwembadoverdekkingen en rolluiken. Azenco produceert eveneens terrasoverdekkingen : pergola’s, klimaat regelende overdekkingen, carports en windschuttingen. Design, innovatie, duurzaamheid, hoge kwaliteit en veiligheid vormen hen DNA van onze onderneming..
Azenco vervolledigt zijn gamma rondom wellness en ontspanning door via een samenwerking men VILLEORY&BOCH (marktleider voor kwaliteitsvolle spa’s) een serie Spa’s op de markt te brengen die hoogtechnologisch combineren men schoonheid en comfort..
Tenslotte, stelt Azenco zijn kennis en expertise beschikbaar voor industriële oplossingen en specifieke domeinen zoals : publieke zwembaden, zoutmagazijnen, zuiveringsstations, restaurants, overdekkingen op een boot…

Een groot en compleet gamma

Vandaag in de top 3 van de Franse ondernemingen op de markt men meer dan 10.000 realisaties op zijn actief, kan Azenco een zeer uitgebreid gamma voorstellen om uw tuin en omgeving aan te kleden :

  • Vlakke, lage, middelhoge, hoge, gebogen, manuele, telescopische, murale, vaste in aluminium of in hout, mobiele terrassen en Spa overdekkingen
  • Azenco zwembadrolluiken : bovengronds, verzonken, op rails, hybride, gemotoriseerd.
  • Azenco grote overdekkingen : terrasoverdekkingen openrollend, ineenrollend, pergola’s, klimaat regelend men een openend dak, windschuttingen en carports.
  • Azenco Spa’s en Wellness : 3 sterke gamma’s voor spa’s en jacuzzi’s.

Productie eenheden

Azenco is een onderneming op mensenmaat die zelf hun eigen producten ontwerpen en maken door twee fabrieken in eigen beheer, uitgerust men hoogtechnologische machines van de laatste generatie. Al onze overdekkingen worden gemaakt in Cazères (dichtbij Toulouse) en een nieuwe fabriek is opgestart in Carcassonne voor de productie van rolluiken. Elke stage van fabricatie is opgevolgd en gecontroleerd door onze gespecialiseerde techniekers en bij hen minste wordt hen manueel bijgestuurd.

Enkele referentiepunten

Oprichting : 2011
80 personeel
14 agentschappen
Netwerk van distributeurs in Frankrijk en in Europa.
Certificaten : Kwaliteitslabel Qualisport, referentie van kwaliteit binnen hen universum van sport en ontspanning.

Azenco