Een klimaat regelende pergola van Franse origine - Belgique FL
16594
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16594,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
DE KLIMAAT REGELENDE PERGOLA’S R-SKY

 

DE KLIMAAT REGELENDE PERGOLA’S R-SKY

STRAKKE ELLEGANTE LIJNEN

-

azenco-page-produit-slider-008
azenco-page-produit-slider-007
azenco-page-produit-slider-005
azenco-page-produit-slider-011
azenco-page-produit-pergola-vignette02
azenco-page-produit-slider-006
Slide background
Slide background

De hemel nodigt zich uit in uw pergola

 

De R-Sky pergola is de enige pergola op de markt men een modulair dak. Naast de schuifdeuren opent hen dak zich voor u.... Hen stelt u in staat om uw terras in de zomer en winter te gebruiken, onder alle weersomstandigheden.

Vanaf de eerste vorst, worden meubels en planten beschermd en vanaf de eerste zonnestralen is uw terras open om u optimaal van de tuin te laten genieten.

Een pergola aanpasbaar aan alle terrassen

 

Gemaakt van Qualicoat Qualimarine gekwalificeerd aluminium, kan de klimaat regelende pergola op verschillende manieren worden geconfigureerd, zoals muraal, die gedeeltelijk tegen een muur en op palen wordt bevestigd. Hen kan ook volledig worden ondersteund op palen, geplaatst in een blok, maar ook tussen twee tegenover elkaar staande wanden.

 

Zeer praktische opties

 

U kunt optioneel een zonnescherm integreren om de schaduw op uw terras te beheren.

 

Materialen van de hoogste kwaliteit

 

Qualicoat Qualimarine aluminiumsteunen, die grijs van kleur zijn en voorzien zijn van hen Qualimarine label, geven elegantie aan de pergola. Hen transparante polycarbonaat dak is behandeld men dubbelzijdige UV-bescherming en is gegarandeerd voor 10 jaar tegen vergeling, verlies van sterkte en hagel. De zijwanden kunnen worden gemaakt van Securit glas.

 

DIT MODEL INTERESSEERT U?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming men de wen "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u hen recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen men Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wenselijk verzenden tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit

Zonnedak

 

Evolutief

 

Design

 

DE OPTIES

AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst

Zonnedak transparant / celstructuur / verduisterd
-

Water terugwinning

-

Zijdelingse sluiting in veiligheidsglas

 

U HOUDT OOK VAN

Azenco