De gebogen zwembadoverdekking, Visio │ fabrikant Azenco
16556
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16556,page-child,parent-pageid-16550,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
abri de piscine visio

DE LAGE GEBOGEN OVERDEKKING VISIO®

 

DE LAGE GEBOGEN OVERDEKKING VISIO®

NOG SNELLER IN HET WATER

-

abri-piscine-amovible-visio
abri-amovible-visio
abri-amovible2

Een nog eenvoudigere toegang

 

Ieder element van deze overdekking bestaat uit twee afzonderlijke schuivende panelen die u naar wens kan openzetten voor een eenvoudige toegang tot uw bad. De openingen zijn mogelijk aan beide zijdes van de overdekking, totaal onafhankelijk van elkaar. Men kan zo toegang tot het bad krijgen, zonder u overdekking los te maken van de grond of ze te verplaatsen.

 

Met VISIO®, is er geen nood meer om de elementen van uw overdekking te verzetten om te kunnen genieten van een zwembeurt.

Een zwembadoverdekking met nog meer zekerheid op veiligheid

 

Een 360° zichtbaarheid biedt een extra veiligheid om de kinderen in het oog te houden als zij in het bad zijn. De lage gebogen overdekking VISIO® sluit zeer eenvoudig wat het nog veiliger maakt.

 

Een unieke moduleerbare opening

 

Met een gradatie van openingsmogelijkheden , beslist u zelf in een oogwenk naargelang uw eigen wens hoeveel uw overdekking wilt openen of niet.

 

Geen rails aan de grond

 

Daar waar de VISIO® overdekking is geopend, zorgt de afwezigheid van de rails ervoor dat uw esthetiek van uw zwembad bewaard blijft.

AZENCO_PRODUIT_TELESCO_nfp90309

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Gebruiksvriendelijk

 

Snelle toegang tot het zwembad

 

Inventief

 
 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Onzichtbare motorisatie
-

Trapluik

Visio® Systeem

 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco