De lage overdekking, Néo │ fabrikant Azenco
16558
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16558,page-child,parent-pageid-16550,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
neo50

TELESCOPISCHE OVERDEKKING NEO

COMFORT EN ESTETHIEK

abri de piscine Néo

TELESCOPISCHE OVERDEKKING NEO

COMFORT EN ESTETHIEK

abri de piscine téléscopique

TELESCOPISCHE OVERDEKKING NEO

COMFORT EN ESTETHIEK

azenco-produit-neo-slider08

TELESCOPISCHE OVERDEKKING NEO

COMFORT EN ESTETHIEK

 

HET GAMMA VAN DE LAGE OVERDEKKINGEN : NÉO

COMFORT EN ESTETHIEK

-

neo50 2.1
azenco-abri-bas-neo-vignette
abri de piscine Néo
Slider-Telescopique-Neo-Azenco

De elementen rollen eenvoudig in elkaar

 

De telescopische overdekking Néo bestaat uit elementen van verschillende grootte die eenvoudig in elkaar rollen en die u naar wens volledig of element per element kan verzetten.

De telescopische overdekking is eenvoudig te gebruiken door één persoon.

De telescopische overdekking rolt netjes in elkaar op het einde van uw bad.

 

De rollende elementen die netjes in elkaar zitten, zijn eenvoudig weg te voeren aan het einde van uw bad, daardoor komt heel de terrasomtrek van uw bad ook vrij.

 

Elegantie en transparantie

 

Zeer mooi getekend, zal u verleid worden door zijn harmonieuze vormen en de doorzichtige wanden van de Néo overdekking (door een slimme buiging van de polycarbonaat platen, limiteren we het aantal verstevigingen en optimaliseren we de schoonheid)

 

Temperatuur van het water blijft bewaard

 

De temperatuur van het water zal met 6 tot 8°C stijgen, welk u zwemseizoen gevoelig zal verlengen.

 

Kwaliteitsmaterialen

 

De elementen van de telescopische overdekking zijn gemaakt uit platen van polycarbonaat in celstructuur van 8 mm behandeld met een UV bescherming aan beide zijdes. Voor de zijpanelen is gekozen voor eenzelfde polycarbonaat maar dan transparant van 4mm. De aluminium profielen zijn thermisch gelakt en gebakken in een oven en voorzien van het kwaliteitslabel Qualicoat QualiMarine. De profielen zijn evengoed voorzien van een verluchtingskanaal waardoor de condensatie aanslag gevoelig verminderd. De EPDM rubbers tussen de profielen en de platen voorzien in een efficiënte waterdichtheid.

Indien u meer info wenst neem dan zeker een kijkje op onze vergelijkende pagina van overdekkingen en rolluiken.

AZENCO_PRODUIT_TELESCO_nfp90309

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Snelle opstapeling

 

Modern design

 

Discrete automatisatie

 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Ingewerkte motorisatie
-

Trapluik

Visio® Systeem

 
 
 

HET NÉO GAMMA BESTAAT IN VERSCHILLENDE VERSIES

KIES UW HOOGTE

-

 

NEO 18

Deze zeer lage telescopische overdekking (18 cm op het eerste element) is discreet maar toch zeer harmonieus met zijn omgeving.

NEO 30

De telescopische lage overdekking NEO 30 (30 cm hoogte op het eerste element) blijft zeer discreet en biedt u de mogelijkheid om eronder te zwemmen.

NEO 50

Deze telescopische NEO uitvoering (50 cm hoogte van het eerste element) blijft eenvoudig in gebruik en laat het toe om te zwemmen zelfs als hij helemaal gesloten.

XXL

Deze telescopische uitvoering, is identiek aan de profielen gebruikt voor hoge overdekkingen. Daarom kan deze aangepast worden aan zwembaden die buiten de norm vallen, maar zonder in te boeten aan discretie en esthetiek.

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco