De lage overdekking Azenco, franse kwaliteit
16550
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16550,page-parent,page-child,parent-pageid-16526,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
DE LAGE OVERDEKKINGEN

DE LAGE ZWEMBADOVERDEKKINGEN VAN AZENCO

Zwembadoverdekkingen die gebruiksvriendelijk, discreet en comfortabel zijn.

Een breed gamma van overdekkingen die in alle eisen voorziet van een goede overdekking en de veiligheid van uw zwembad: de manuele, de gemotoriseerde, de openrollende, de VISIO®, de telescopische…

  • De telescopische overdekking : Een klassieker binnen het gamma van de zwembadoverdekkingen, waarvan de elementen in elkaar schuiven aan het einde van het bad. Azenco biedt deze aan in verschillende hoogtes en breedtes.
  • De manuele gebogen overdekking : Een overdekking waarvan de elegante gebogen elementen zich kunnen opstapelen aan eender welk uiteinde van het bad. Met een hoogte gaande van 65 tot 120 cm is het mogelijk om er onder te zwemmen in gesloten toestand.
  • De lage moduleerbare overdekking Visio : Een gepatenteerde innovatie van Azenco. Zijn unieke manier om te openen geeft u alle vrijheid om een zijde te kiezen die u zelf wilt, al naargelang de zon en de wind. Het is hier niet meer nodig om de elementen te verzetten om vrij te kunnen zwemmen.

Zwembadoverdekkingen met een hoge duurzaamheid

De gebruikte materialen (polycarbonaat voor de panelen en aluminium voor de profielen) zijn getest door een onafhankelijk laboratorium op hun resistentie. Hierdoor is de duurzaamheid gegarandeerd alsook de veiligheid omdat u uw overdekking met een sleutel kan afsluiten.

Een efficiënte bescherming

Met een zwembadoverdekking Azenco, is het eenvoudig om zijn zwembad te beschermen van stof en vuile deeltjes, terwijl u de temperatuur doet rijzen van het bad. Het zwemseizoen verlengt, en het onderhoud van uw bad verminderd.

DE TELESCOPISCHE OVERDEKKING NÉO

 

Deze telescopische overdekkingen zullen u verleiden met hen in elkaar rollende elementen en hun mooie lijnen, hun gebruiksgemak en hun perfecte integratie in uw omgeving.

DE LAGE GEBOGEN OVERDEKKING VISIO®

 

Iedere module van deze overdekking bestaat uit twee schuiframen die ervoor zorgen dat u vrijuit kan kiezen, om open te zetten om toegang te krijgen tot uw zwembad.
 

U WENST EEN PROJECT TE VERWEZENLIJKEN?

Azenco