De vlakke licht gebogen overdekking │ fabrikant Azenco
16699
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16699,page-child,parent-pageid-16695,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-produit-plat-slider01

DE VLAKKE OVERDEKKING

DESIGN EN COMFORT

 

DE VLAKKE OVERDEKKING

DESIGN EN COMFORT

-

azenco-produit-abri-plat-vignette03
abri de piscine plat
abri de piscine plat

Voluit voor discretie

 

Hij kan volledig opgestapeld worden, zo het volledig bad vrijmakend. Lichtjes gebogen, zorgt deze vlakke overdekking voor een goede verlichting en verluchting van het water.

En daarboven, zal u tussen de 6 à 8°C graden winnen, welk u toelaat om te zwemmen van april tot oktober.

Een esthetische overdekking voor uw zwembad

 

De charme van deze overdekking zit in zijn design. Hij vervolledigt uw zwembad en maakt zichzelf discreet en vermengt zich harmonieus met de omgeving. Deze overdekking is dan ook ontwikkeld om u een maximum van gebruikscomfort te geven.

 

Mobiele modules

 

Dankzij zijn steunpalen die de modules omhoog houden, kan u deze vrij oriënteren langs de lange zijde, om u uit de wind te zetten en van de zon te genieten terwijl u zwemt.

 

Eenvoudige verplaatsing

 

Geplaatst op wieltjes, kan de AZENCO vlakke overdekking eenvoudig verplaatst worden. Dit systeem laat toe de modules te laten rijden en ze opeen te stapelen, aan het einde van het zwembad. En met twee personen kan je de panelen ook vrij eenvoudig wegdragen en ze stockeren.

AZENCO_PRODUIT_TELESCO_nfp90309

DIT MODEL SPREEKT U AAN ?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

De Productvoordelen

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Versteviging van de modules

 
 
 
 
 
 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Onzichtbare motorisatie
-

Clip up

 
 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco