de manuele overdekking : het gebogen model │ Azenco
16697
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16697,page-child,parent-pageid-16695,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
slider-abri-cintré-amovible

De manuele gebogen zwembadoverdekking

Waar men onder kan zwemmen

 

De manuele gebogen zwembadoverdekking

Waar men onder kan zwemmen

-

azenco-amo-cintre-amovible-vignette2
abri de piscine amovible
abri de piscine amovible

Een overdekking met een ideale buiging

 

Deze gebogen overdekking biedt, dankzij haar buiging een zwemhoogte gaande van 65 tot 120 cm, en hierdoor kan u zwemmen in gesloten toestand. Dit garandeert een gebruik van uw bad van in april tot oktober en in dit in alle weersomstandigheden. Bovendien kan u deze overdekking open zetten hoe u wenst om steeds afgeschermd te zijn van de wind.

Eenvoudige verplaatsing op wieltjes

 

De aangebrachte wieltjes voorzien in een eenvoudige snelle verplaatsing. De lichte en duurzame aluminium constructie maken dat de manipulatie ook snel en eenvoudig is, en daarom is uw overdekking in een handomdraai geopend of gesloten. Het is trouwens mogelijk om deze achteraf te voorzien van een automatisatie.

 

Een tweezijdige opening

 

Dankzij de steunpalen, kan deze overdekking helemaal opengezet worden langs de beide kanten afzonderlijk. Zo kan men de opening oriënteren in functie van de wind en de stand van de zon.

 

AZENCO_PRODUIT_TELESCO_nfp90309

U HEEFT INTERESSE IN DIT PRODUCT

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

De Productvoordelen

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Begeleiding zonder zijdelingse rail

 

Verzekerde stevigheid van de modules

 

Een evolutief en polyvalent systeem

 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Clip up / Clip and move
-

 

Onzichtbare motorisatie
-

Visio systeem

 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco