Vlakke licht gebogen zwembadoverdekking gemaakt in Frankrijk
16695
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16695,page-parent,page-child,parent-pageid-16526,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
DE VLAKKE EN GEBOGEN OVERDEKKINGEN

DE VLAKKE EN GEBOGEN OVERDEKKINGEN VAN AZENCO

_

 

De vlakke overdekkingen zijn de ideale esthetische overdekking voor uw zwembad

De vlakke zwembadoverdekking : een functionele en esthetische overdekking

 

De vlakke overdekking is de ideale esthetische oplossing voor uw zwembad. Hij laat toe om uw bad te overdekken met comfort en veiligheid. Het is ook het meest discrete model van het gamma van Azenco : zijn design en moderniteit integreren perfect in uw omgeving.

De vlakke overdekking is opgebouwd uit een aluminium structuur en panelen in polycarbonaat : de modules kunnen rechtop gezet worden door behulp van steunpalen. Op die manier is het bad toegankelijk en kan men uit de wind blijven of zelfs schuilen van de regen. De modules kunnen evengoed opgestapeld worden of men kan ze evengoed gemakkelijk aan de kant leggen.

De gemotoriseerde versie biedt dezelfde voordelen, enkel met de toevoeging van een motorblok geïntegreerd in het terras, die ervoor zorgt dat men snel en eenvoudig de modules kan opstapelen aan het einde van het bad. Aangezien het bad lichtjes gebogen is, is de vlakke overdekking zeer stevig en wordt het water efficiënt weggevoerd. Deze overdekking beschermt uw zwembad van stormen en onweer, vervuiling en restjes die komen drijven op het wateroppervlak. De gebruikte materialen (thermisch gelakt aluminium en 8 mm polycarbonaat) zijn getest op hun resistentie door het Nationaal Test Laboratorium.

Voor een eerste uit het gamma van Azenco, zijn de tarieven voor een vlakke overdekking zeer aantrekkelijk.

DE VLAKKE OVERDEKKING

 

De gemotoriseerde vlakke gebogen overdekking, bezit alle voordelen van de gewone vlakke enkel met een motor er bovenop.

DE MANUELE GEBOGEN ZWEMBADOVERDEKKING

 

Licht gebogen, zorgt de overdekking voor een goede verlichting van het water.

U WENST EEN PROJECT UIT TE VOEREN ?

Azenco