De openrollende zwembadoverdekking van Azenco │ Franse kwaliteits productie
16703
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16703,page-child,parent-pageid-16526,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
DE OPENROLLENDE OVERDEKKINGEN

DE OPENROLLENDE OVERDEKKINGEN VAN AZENCO

_

 

Azenco heeft een compleet gamma ontwikkelt van gebruiksvriendelijke openrollende overdekkingen.

Geplaatst op wieltjes, kan de AZENCO vlakke overdekking eenvoudig verplaatst worden. Dit systeem laat toe de modules te laten rijden en ze opeen te stapelen, aan het einde van het zwembad.

De lage overdekking zijn voorzien van een rolsysteem date een snelle ontplooiing in de hand werkt, maar evengoed van een steunsysteem dat u de vrije keuze geeft om uw bad open te zetten zoals u dat wenst om windvrij te zijn.

Het gamma van de middelhoge en hoge overdekkingen zijn voorzien van een geleidingssysteem dat quasi onzichtbaar is, en dit toelaat om snel om u bad vrij te maken zodat u kan genieten van de zon.

DE RESIDENTIËLE OVERDEKKING R-DESIGN

 

De hoge openrollende overdekkingen R-design zijn zeer gebruiksvriendelijk. Voorzien van glijdende deuren, een motorisatie op zonne-energie en een klimaatregeling in optie, zorgen voor een zeer aangenaam gebruik.

DE 2-HOEKIGE RESIDENTIËLE ZWEMBADOVERDEKKING

 

Elegant met hun dak in 2 hoeken, welke kunnen gerealiseerd worden in polycarbonaat of in veiligheidsglas. De opening kan centraal, telescopisch of ineen rollend.

DE ROTONDE

 

Overdekkingen die openrollen met hun esthetische ronde vormen. Materialen van hoge kwaliteit en in optie schuifdeuren of liftdeuren.

MURAAL OPENROLLENDE ZWEMBADOVERDEKKINGEN

 

Om uw huis te vergroten en zo extra waarde te creëren is dit een ideale oplossing.

DE VLAKKE LICHTGEBOGEN OVERDEKKINGEN

 

Discreet en zeer esthetisch, zijn deze overdekkingen zeer gebruiksvriendelijk en dankzij een rolsysteem kan je ze eenvoudig stapelen aan het einde van uw bad.

EEN GEBOGEN OPENROLLENDE ZWEMBADOVERDEKKING

 

Deze zeer polyvalente openrollende overdekkingen, kan u openzetten naar wens omdat ze langs beide zijdes op steunpalen kunnen geplaatst worden. Alsook dankzij hun rolsysteem eenvoudig op te stapelen aan het einde van uw bad.

DE 2 HOEKIGE MIDDELHOGE ZWEMBADOVERDEKKING

 

Deze zwembadoverdekking heeft elementen van verschillende grootte die in elkaar rollen en zo heel het zwembad snel vrij maken. Deze zijn volledig telescopisch.

DE MIDDELHOGE R DESIGN ZWEMBADOVERDEKKINGEN

 

De schuifdeuren bieden een makkelijke toegang naar het bad. En met een vrije hoogte van 1.80 m kan u natuurlijk overdekt zwemmen.

DE TELESCOPISCHE OVERDEKKING NÉO

 

Het gamma dat zich onderscheid door zijn elementen van verschillende hoogtes en die dankzij het systeem van openrollen, snel het bad vrijmaakt.

DE GEBOGEN ZWEMBADOVERDEKKING VISIO®

 

Het systeem van openen is uniek, gepatenteerd en revolutionair ! Het is niet meer nodig om de elementen omhoog te zetten om te kunnen genieten van een zwembeurt.

U WENST EEN PROJECT TE VERWEZENLIJKEN?

Azenco