De murale overdekking │ fabrikant Azenco
16564
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16564,page-child,parent-pageid-16526,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
DE MURALE OVERDEKKINGEN

 

DE MURALE OVERDEKKING

UW OVERDEKKING WORDT EEN EXTRA LEEFRUIMTE

_

Slide background
Slide background

De verlenging van uw leefruimte

 

U kan zwemmen zonder uw huis te verlaten, zowel zomer als winter.

Dwars geplaatst aan het huis, muraal of in de lengte zal de openrollende overdekking de mogelijkheid bieden aan de familie om van de eerste zonnestraal te kunnen genieten.

Het is de ideale overdekking als uw zwembad dicht aan uw huis ligt.

 

Deze overdekking biedt een uitzonderlijke thermische isolatie en een verhoogde veiligheid dankzij het gebruik van veiligheidsglas of zelfs dubbele beglazing. Hij gaat op slot en hij is beschikbaar met of zonder rail aan de grond en heeft een optie tot automatisatie. Het is een echte leefruimte.

 

Als extra cachet en een vergroting van uw huis is dit een zeer goed idee.

 

AZENCO_PRODUIT_TELESCO_nfp90309

Technische elementen

De bevestiging aan de grond is mogelijk dankzij een discreet hechtingsplaatje geplaatst in het verlengde van de overdekking en door middel van een systeem met sleutel vastgezet, onmogelijk zonder sleutel los te maken.

Azenco heeft een uitgebreid gamma van hoge overdekkingen : ontdek onze verschillende modellen : telescopisch, in hout of muraal zoals een veranda.

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Een echte leefruimte

 

Centraal opening, volledig telescopisch

 
 
 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Motorisatie op zonne-energie
-

Accordeon deuren

Luchtverwarming

 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco