Telescopische middelhoge zwembadoverdekking │ fabrikant Azenco
16693
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16693,page-child,parent-pageid-16562,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
abri de piscine haut 2 pans

De 2-hoekige middelhoge overdekking

Het Discreet comfort

 

De 2-hoekige middelhoge overdekking

Het Discreet comfort

-

azenco-abri-mi-haut2-pans-vignette1

Aangenaam en discreet

 

De middelhoge 2 hoekige overdekking bestaat uit in elkaar schuivende modules van verschillende grootte. U kan uw zwembad vrijmaken zoals u wenst, module per module of in zijn totaliteit.

Het perfecte compromis

 

De middelhoge overdekking is een perfect compromis tussen de lage en de hoge overdekking. Met een hoogte van 1,80 m kan u makkelijke genieten van een overdekte zwembeurt. Hij past ook perfect in uw omgeving.

 

Een zwembadoverdekking die volledig telescopisch is.

 

Om heel uw bad vrij te maken en te kunnen genieten van de zon, zijn deze overdekkingen volledig telescopisch, met een motorisatie als optie (Zij bestaan echter ook met en Centraal opening, en ze kunnen met of zonder rail geplaatst worden).

 

De modules zijn begeleid door een eenvoudig en bijna onzichtbaar systeem

 

Een discreet fixatiesysteem is bevestigd in de verlenging van de overdekking, welke dan door behulp van een schroefwiel kan bevestigd worden.

AZENCO_PRODUIT_TELESCO_nfp90309

DIT MODEL SPREEKT U AAN ?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

De Productvoordelen

AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit

Volledig telescopisch of in elkaar schuivend

 

Façades in polycarbonaat of veiligheidsglas

 

Geen bouwvergunning nodig !!!

 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Motorisatie op zonne-energie
-

 
 
 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco