Houten overdekking: Hoog houten zwembadoverdekking - fabrikant Azenco
16538
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16538,page-child,parent-pageid-16528,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
abri de piscine bois

DE HOUTEN ZWEMBADOVERDEKKING

U ZWEMBAD IN DE NATUUR

 

DE HOUTEN ZWEMBADOVERDEKKING

U ZWEMBAD IN DE NATUUR

-

azenco-abri-bois1-vignette04

Een zwembadoverdekking van het hoge gamma

 

De houten overdekking behoort tot het Azenco hoge gamma dat zich perfect integreert in uw omgeving.. U zal genieten van een verlengd zwemseizoen van enkele maanden (en extra verwarming van het water met een gemiddelde stijging van 6 tot 8°).

Deze overdekking beschermt u tegen stormen en vervuiling, en biedt u proper water het hele jaar door. Hij is bestand tegen sneeuw en wind.

Eenvoudige bediening

 

U geniet van een eenvoudige bediening : De elementen van deze overdekking in hout zijn dubbel openend en gaan over elkaar op het dak. Zo kan hij op verscheidenen manieren geopend worden (over de hele breedte en de cirkel) : volledige sluiting, gedeeltelijke veiligheidssluiting en ventilatie, totale opening.

 

Deze overdekking staat vast, en daarom is er geen noodzaak aan rails of geleidingswieltjes.

 

Een meerwaarde voor uw woning

 

Een zeer mooie leefruimte zorgt voor een meerwaarde van uw eigendom.

Het hout dat gebruikt wordt voor de productie van onze overdekkingen, komt van bossen onder toezicht welke deel uitmaken van een ecologisch en verantwoord programma van bebossing.

AZENCO_PRODUIT_TELESCO_nfp90309

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Een echte extra leefruimte

 

Moduleerbare opening

 

Hoogwaardig materiaal

 
 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

2 of 3 toegangen
-

Een façade met schuifdeur

 
 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco