Hoog 2-hoekig : het hoge model zwembadoverdekking │ fabrikant Azenco
16544
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16544,page-child,parent-pageid-16528,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
abri de piscine haut 2 pans

DE 2-HOEKIGE HOGE ZWEMBADOVERDEKKING

EEN VERANDA MET ZWEMBAD

 

DE 2-HOEKIGE HOGE ZWEMBADOVERDEKKING

EEN VERANDA MET ZWEMBAD

-

azenco-abri-haut-vignette1

Een zwembadoverdekking in harmonie met uw omgeving

 

Deze hoge overdekking integreert zich perfect in de omgeving dankzij zijn vormen, materialen en de kleuren volgens het gekozen model. Hij laat perfect het licht door en zijn transparante kant geeft hem veel elegantie.

De hoge overdekking : Heel het jaar door zwemmen!

 

Deze hoge overdekking zal u doen genieten van uw zwembad in elk seizoen. Een echte kleine veranda, deze aangename bescherming is een open overdekking die buiten staat, zelfs in winter, en u blijft dicht bij de natuur, aangenaam geïnstalleerd dicht bij uw zwembad.
Of hij nu handmatig of automatisch is, uw hoge overdekking opent in enkele minuten om u te kunnen doen genieten van de zon !

AZENCO_PRODUIT_TELESCO_nfp90309

Technische elementen

Bevestigingen aan de grond : Een inox bevestigingsplaatje is discreet geplaatst in de verlenging van de overdekking en deze wordt vastgemaakt met een duimschroef die onmogelijk los te maken is zonder sleutel.

Azenco stelt een compleet gamma voor van hoge overdekkingen : Ontdek het model van overdekking dat u het beste overeenkomt met uw wensen uit de keuze van onze telescopische, in hout of muraal zoals een veranda.

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit

Centraal opening of per element

 

Geprofileerde bedekking

 

Zijwanden in polycarbonaat of veiligheidsglas

 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Motorisatie op zonne-energie
-

Accordeon deuren

 
 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco