Vaste zwembadoverdekkingen van franse kwaliteit │ Azenco
16701
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16701,page-child,parent-pageid-16526,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
DE VASTE HOGE OVERDEKKINGEN

 

DE HOGE VASTE OVERDEKKING

DE IDEALE MIX VAN COMFORT EN ZWEMPLEZIER

-

azenco-abri-fixe-vignette03

Een zeer ruimtelijk interieur

 
Op de wijze van een veranda, zorgt deze overdekking voor een aangename bescherming en een mooi volume dat bovendien zorgt voor een extra leefruimte.

Heel het jaar door zwemplezier

 

In essentie is het een overdekt terras dat u toelaat om 365 dagen te kunnen zwemmen. Zijn thermische bescherming garandeert u relaxerende momenten, wat ook het seizoen mogen zijn.

 

Stevig en elegantie

 

Zijn aluminium structuur in thermolak geeft hem stijl en karakter. De zijdelingse en facadepanelen zijn transparant in 4mm dikke polycarbonaat en het dak in stevig celstructuurplaten van polycarbonaat van 10mm.

 

Eenvoudige opening om een makkelijke toegang te krijgen

 

Doordat we slim kunnen omgaan met doorgangen via onze structuren, zijn de toegangsmogelijkheden omvangrijk. Een dubbele schuifdeur in de façades , of zelfs tot een plaatsing van een schuifdeur aan de zijkant.

AZENCO_PRODUIT_TELESCO_nfp90309

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Zwemmen het ganse jaar door

 

Ruimtelijk

 

Meerdere mogelijkheden tot toegang naar het bad

 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

Een zijdelingse poort
-

 
 
 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco