De Azenco zwembadoverdekking is dé oplossing voor het beveiligen van uw zwembad.
16526
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16526,page-parent,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-slider1-abris-de-piscine

DE AZENCO ZWEMBADOVERDEKKINGEN

DE AZENCO ZWEMBADOVERDEKKINGEN

Zijn zwembad beschermen met Azenco, is kiezen voor een comfortabel, efficiënte en duurzame oplossing, die zich bovendien visueel perfect integreert in uw tuin. Verleng uw zwemplezier, Azenco zorgt voor de rest.

Zijn zwembad overdekken verzekert de warmte van het water, de afgesloten toegang tot het bad en de bescherming tegen agressieve weersomstandigheden. Azenco heeft een design met schone lijnen ontworpen dat zich nodeloos integreert in uw omgeving. De gebruikte materialen maar ook het beproefde ontwerp verzekeren dat u uw nieuwe overdekking jarenlang probleemloos zal kunnen gebruiken. De professionele ploegen van Azenco, zijn evengoed betrokken in dit engagement van plaatsing tot onderhoud.

Vlakke, lage, middelhoge of op maat, ontdek ze allemaal om uw zwembad te overdekken.

 

DE LAGE ZWEMBADOVERDEKKING

Het gamma dat esthetiek, perfecte integratie met de omgeving en gebruiksgemak combineert. De manuele gebogen overdekkingen, gemotoriseerd of moduleerbaar of zelfs telescopisch zijn ontworpen op duurzaamheid en op veiligheid voor uw familie.

 

Vindt de overdekking voor uw zwembad

DE GEBOGEN ZWEMBADOVERDEKKING

Het gepatenteerd systeem Visio© dat ingebouwd is op een designer zwembadoverdekking, maakt deel uit van de collectie van overdekkingen Azenco. De ontegensprekelijke harmonie van haar eigentijdse vormen en materialen zijn de garantie voor uw sereniteit en de bescherming van uw zwembad.

 

Ontdek onze gebogen overdekkingen

MANUELE ZWEMBADOVERDEKKINGEN

Overdekking eenvoudig in gebruik met zijdelingse openingen dankzij de steunprofielen. De verzekering om uw bad te beveiligen en te beschermen aan een zeer toegankelijke prijs. Een onklopbare verhouding tussen prijs en kwaliteit inclusief installatie maar vooral op langere termijn omwille van het minimale onderhoud.

 

De manuele overdekkingen voor uw zwembad

DE TELESCOPISCHE OVERDEKKINGEN

Een zeer actueel gamma, helemaal in de huidige tendens van design. Een overdekking die zich invoegt op verschillende hoogtes. Steeds eenvoudig in gebruik, kunnen telescopische overdekking laag zijn, om het bad te beschermen, of hoog om te kunnen genieten van een echt overdekt zwembad.

 

Bekijk alle telescopische overdekkingen

OPENROLLENDE ZWEMBADOVERDEKKINGEN

Modules die in elkaar rollen met een eenvoudige geste en dan het zwembad ontdekken ? Dat is het gamma van de openrollende overdekkingen van Azenco. Dat type van overdekking is zeer interessant want zij kan heel het zwembad vrijmaken of slechts een deel.

 

Onze openrollende overdekkingen

HALFHOGE OVERDEKKINGEN

Het comfort van eenvoudig gebruik gekoppeld aan een efficiënte bescherming, creëert een juweeltje van een overdekking dat alle comfort biedt voor uw zwembad. Deze overdekkingen zijn volledig telescopisch en zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van je zwembad zonder deze te moeten openrollen. Dit is zeer interessant omdat je het hele jaar door kan genieten van je zwembad. Alsook zijn halfhoge overdekkingen discreter dan hoge overdekkingen , en vooral vrij van vergunning.

 

De halfhoge overdekkingen van Azenco

HOGE OVERDEKKINGEN

De hoge overdekking, een andere naam voor een overdekt zwembad. Een echte manuele veranda voor uw zwembad, genietend van alle knowhow van Azenco en de beste materialen voor een maximale thermische bescherming ! Een echt voordeel om alle seizoenen te genieten van zijn zwembad en de beveiliging van de toegang tot het zwembad.

 

Overdekkingen voor zwembaden

MURALE ZWEMBADOVERDEKKINGEN

Overdekkingen die het huis verlengen en nieuwe leefruimte bieden, zoals een veranda. Profiteer van het comfort om de warmte van uw woning niet te verlaten om te gaan zwemmen, wanneer het koud is buiten. Mobiel om te kunnen genieten van de mooie dagen in de tuin, door het open te rollen.

 

Bekijk al onze murale overdekkingen

VASTE ZWEMBADOVERDEKKINGEN

Een aangename bescherming van uw zwembad, dat u toestaat om heel het jaar door te kunnen zwemmen. Speciaal ontworpen om eenvoudig te worden geïnstalleerd, is deze overdekking vooral gekend voor zijn uitzonderlijke goede verhouding prijs/kwaliteit vooral als je kijkt naar het grote aantal opties en personalisaties die mogelijk zijn.

 

Onze vaste overdekkingen voor uw zwembad

GEMOTORISEERDE ZWEMBADOVERDEKKINGEN

Rust uw zwembadoverdekking uit met een Azenco innovatie, de onzichtbare motorisatie. Wat is er nog aangenamer dan uw zwembad te openen met de druk op een knop en te genieten van uw warm en proper water ? U kan evengoed kiezen voor een motorisatie op zonnen-energie, economisch en ecologisch.

 

De gemotoriseerde Azenco overdekkingen

DE OVERDEKKINGEN VOOR EEN BOVENGRONDS ZWEMBAD

Zwembaden die bovengronds staan, verdienen evengoed een overdekking en een bescherming tegen stormen en vooral een beveiliging. En voor die redenen heeft Azenco een gamma ontwikkelt die aangepast zijn aan alle types van bovengrondse zwembaden. Of uw bad nu half boven de grond staat of helemaal, er is altijd een Azenco oplossing.

 

Azenco overdekking voor een bovengronds zwembad

EEN PROJECT DAT U WENST UIT TE VOEREN?

Azenco