Azenco in de industriële wereld - Belgique FL
16522
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16522,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
Azenco pour l'industrie

Azenco in de industriële wereld

azenco-page-industrie-slider01

Azenco in de industriële wereld

DE OVERDEKKING VOOR INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

OVERDEKKINGEN VOOR EEN WATERBEHANDELINGS CENTRALE

Deze specifieke overdekking moet een makkelijke toegang bieden aan het bassin. Maar hij moet ook bescherming bieden van externe weersomstandigheden zoals vooral de zon, een behandeling van water moet nu eenmaal gebeuren onder zwakke temperaturen. Zeer technisch, moet dit type van overdekking beantwoorden aan specifieke eisen van zowel de bedrijven als de normen die opgelegd worden door Europa.
 

OVERDEKKINGEN VOOR ZOUTRESERVOIRS

In winter moeten de zoutreservoirs beschermt zijn tegen vochtigheid. Wij hebben dan ook specifiek een product ontwikkelt voor deze functie. Ook is hij eenvoudig te openen om tijdens het laadseizoen snel en eenvoudig toegang te hebben tot het zout. Dit product is dan ook ontwikkelt om te weerstaan aan de meest extreme condities : wind, sneeuw, zout…
 

INDUSTRIËLE CARWASH

De industriële carwash overdekkingen zijn ontwikkelt door Azenco en kunnen door zijn technisch vernuft beantwoorden aan de gestelde veiligheidsnormen en de functionaliteit van deze installaties. Deze expertise stelt Azenco toe om nog meer overdekkingen te creëren die specifiek beantwoorden aan de eisen van andere industriële domeinen.
 

OVERDEKKINGEN VOOR PROFESSIONELEN

Dankzij zijn grote ervaring in zwembadoverdekkingen kan Azenco antwoorden aan alle eisen welke grote ondernemingen hebben voor hun specifieke projecten. Onze expertise staat ons toe om onze producten aan te passen aan de vragen van de klant, zoals een overdekking op een boot.
 

OVERDEKKINGEN VAN PUBLIEKE ZWEMBADEN

Azenco heeft in dit domein een bewezen reputatie door het realiseren van verscheidene projecten. De structuren, profielen en vensters zijn gemaakt voor intensief gebruik en garanderen een verhoogde veiligheid en een behoud van warmte.

Azenco