De solair aangedreven Carport van Franse origine - Belgique FL
21619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21619,page-child,parent-pageid-16598,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
DE CARPORT SOLAIR eR-CAR

DE FOTOVOLTAÏQUE AUTO OVERDEKKING - eR-CAR

PRAKTISCH EN ECOLOGISCH

-

azenco-volet-fixe-vignette

Bescherming van uw voertuig

 

Dankzij de aluminium structuur thermisch gecoat (kwaliteitslabel Qualicoat / Qualimarine) en zijn waterdicht dak beschermt de solaire carport van Azenco efficiënt uw voertuig.

 

De UV straling raakt niet aan de carrosserie en de kleur blijft zijn originele glans langer behouden.

 

Te meer, wordt het onderhoud van uw wagen er eenvoudiger op, en u zet hem onder dak wanneer de weersomstandigheden het moeilijkst zijn.

Zichzelf opladende energie

 

De solaire carport herbergt uw wagen en zorgt voor een significante reductie in uw energie factuur dankzij de eigen voorziening van energie.

 

De polycristaline zonnepanelen in het dak van de carport zetten zonne-energie om in elektriciteit. Vandaag de dag worden deze panelen in Europa als standaard gebruikt en zijn het beste qua prijs/kwaliteit verhouding.

 

Bovenop het ecologisch aspect van de uitrusting, zorgt de overdekking voor een automatische terugbetaling van zijn overdekking.

 

Installatie en aansluiting

 

Azenco geeft u een oplossing met sleutel in de hand. Een specialist verplaatst zich tot bij uw woning om de haalbaarheid na te gaan van het project en om u bij te staan en raad te geven over de beste wijze over een retour van zijn investering.

 

Wij bereiden aan uw zijde alles voor via een vereenvoudigde administratie voor de autorisatie van de plaatsing van eR-Car overdekking van Azenco.

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit

Zelfvoorzienende Energie

-

Energie besparing

-

Beschermt de voertuigen die buiten staan

-

Eenvoud in onderhoud

OPTIES

AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst

2 plaatsen
-

Laadpaal voor elektrisch voertuig

-

Batterij

-

Onderhoudscontract

-

Goten

-

Muraal

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco