DE AUTO-OVERDEKKING / DE MURALE OVERDEKKING - Belgique FL
16605
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16605,page-child,parent-pageid-16598,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-carport-adosse-slider2

DE MURALE CARPORT

PRAKTISCH OM UW VOERTUIG KORT TEGEN DE WONING TE PARKEREN

 

DE MURALE CARPORT AZENCO

PRAKTISCH OM UW VOERTUIG KORT TEGEN DE WONING TE PARKEREN

-

carport-camping-car-azenco-01

Een ideale bescherming met een verzorgd design.

 

De gebruikte materialen : Een structuur in aluminium met een thermocoating van het kwaliteitslabel Qualicoat / Qualimarine en platen in polycarbonaat celstructuur behandeld aan beide zijdes voor UV straling geven de carport een elegante look en maakt het ook eenvoudig in onderhoud.

Een zeer functionele overdekking

 

Geplaatst tegen de muur van uw huis, kan u heel het jaar door genieten van een bescherming van uw auto door de carport van Azenco. Het is zeer praktisch om uw boodschappen uit te laden bij slecht weer. U kan hem natuurlijk ook gebruiken voor uw tweewielers te herbergen of zelfs om hout te stapelen in het vrije gedeelte.

 

Indien u uw murale carport plaatst aan een doorgang of een schuifraam, dan kan u in de zomer deze omtoveren tot een overdekt terras voor ontspannende momenten.
De overdekking kan dan ook uitgerust worden met een beschermende façade in polycarbonaat.

 

Een mooie afwerking

 

Meerdere keuzes van tendenskleuren zijn beschikbaar voor de aluminium structuur. Uw murale carport zal zich dan perfect integreren in de mix tusen uw huis en de omgeving.

De buiging van het dak laat een zeer goede afvloeiing van het regenwater toe zonder afbraak aan haar eigentijds design.

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Design

 

Thermisch gecoat roestvrij aluminium

 

Anti-UV behandelde polycarbonaat

 

Anti-UV behandelde polycarbonaat

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

1 plaats
-

2 plaatsen

 
 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco