Carport Camping-car - Belgique FL
21767
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21767,page-child,parent-pageid-16598,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
CARPORT CAMPING-CAR

DE CAMPING CAR OVERDEKKING / DE R-CAR CARPORT

Design en praktisch

-

Slide background
Slide background
Slide background

Een optimale bescherming voor uw camping car

 

De R-car overdekking van Azenco is een ideale bescherming voor camping cars die buiten staan voor klimatologische effecten zoals zon en vooral hagel. Eenvoudig om te plaatsen, kan hij onafhankelijk of muraal geplaatst worden. Zijn licht gebogen dak zorgt voor een makkelijke afvoer van het water. Dankzij een evacuatie-kanaal in de profielen wordt het water weggevoerd en wordt condensatie gelimiteerd.

De know how van Azenco

 

Gemaakt uit een structuur van aluminium die thermisch gecoat is onder het kwaliteitslabel Qualicoat / Qualimarine, is het dak gemaakt uit dibon dat behandeld is voor UV straling en vergeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat er nooit direct contact is met het zonlicht met het voertuig.

 

Zeer eenvoudig in onderhoud, het roest dan ook nooit.

Op maat

 

Het studie bureau is dan ook ter uwer beschikking om te voldoen aan uw eisen. Of u nu wenst een murale of volledig onafhankelijke overdekking te plaatsen, ons bureel neemt de verantwoordelijkheid van het project op zich van A tot Z.

 

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Eigentijdse look

 

De materialen zijn behandeld tegen de UV straling en tegen vergeling

 

Makkelijk om te plaatsen

 

OPTIES

AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst

Een transparante achtersluiting
-

Muraal

-

Goten

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco