Carport en auto overdekking voor 2 voertuigen - Belgique FL
16603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16603,page-child,parent-pageid-16598,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-carport-2places-slider-5

CARPORT 2 PLAATSEN

 

DE AUTO OVERDEKKING / CARPORT 2 PLAATSEN

RUIMTELIJK DESIGN

-

azenco-acrport-2-places-vignette03

Ideaal voor meerdere voertuigen

 

De R-Car voor 2 voertuigen is speciaal ontworpen om 2 wagens te kunnen herbergen. Bescherm uw wagens van weersomstandigheden : hagel, zandregen, stof, vorst maar evengoed hitte (Geen direct contact met de zonnestralen).

De R-Car is autonoom maar kan evengoed muraal geplaatst aan uw huis.

De expertise van een fabrikant

 

Eenvoudig in onderhoud, hij roest niet, zal hij uw voertuig beschermen tegen alle mogelijke meteorologische agressies zoals de zon, hagel en andere ...

 

Van stijl naar durf

 

Onze carports genieten van de expertise van Azenco in de productie van zwembad- en terrasoverdekkingen als ook van een uniek design, echt wel kenmerkend voor het merk.

 

De profielen van de carport van Azenco gemaakt uit een aluminium structuur, thermisch gecoat met het kwaliteitslabel Qualicoat / Qualimarine en met platen in polycarbonaat dubbelzijdig behandeld tegen UV straling. De profielen zijn gemaakt met een ventilatiekanaal welk het overtollig water wegvoert en de vorming van condensatie limiteert.

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Design

 

Thermisch gecoat roestvrij aluminium

 

Anti-UV behandelde polycarbonaat

 

DE OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

1 plaats
-

Muraal

 
 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco