CARPORT EN OVERDEKKING VOOR 1 VOERTUIG - Belgique FL
16601
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16601,page-child,parent-pageid-16598,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2
azenco-abri-voiture-carport-slider-01

CARPORT VOOR 1 PLAATS

DE AUTO OVERDEKKING / DE R-CAR CARPORT VOOR 1 PLAATS

DESIGN EN PRAKTISCH

-

azenco-abri-voiture-carport-1-place-vignettepg

De ideale bescherming voor uw wagen

 

Ideaal om uw wagens te beschermen die buiten staan, in de tuin, op een parking of in een gangpad, is de carport van Azenco gemaakt uit een aluminium structuur, thermisch gecoat met het kwaliteitslabel Qualicoat / Qualimarine en met platen in polycarbonaat dubbelzijdig behandeld tegen UV straling.

De expertise van een fabrikant

 

Eenvoudig in onderhoud, hij roest niet, zal hij uw voertuig beschermen tegen alle mogelijke meteorologische agressies zoals de zon, hagel en andere ...

 

Van stijl naar durf

 

Onze carports genieten van de expertise van Azenco in de productie van zwembad- en terrasoverdekkingen als ook van een uniek design, echt wel kenmerkend voor het merk.

 

De profielen van de carport van Azenco gemaakt uit een aluminium structuur, thermisch gecoat met het kwaliteitslabel Qualicoat / Qualimarine en met platen in polycarbonaat dubbelzijdig behandeld tegen UV straling. De profielen zijn gemaakt met een ventilatiekanaal welk het overtollig water wegvoert en de vorming van condensatie limiteert.

DIT MODEL SPREEKT U AAN?

VRAAG EEN OFFERTE

-

* VERPLICHT IN TE VULLEN

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking om uw vragen te beantwoorden en / of u informatie over AZENCO te sturen. De ontvanger van de gegevens is Azenco. In overeenstemming met de wet "vrijheid van informatie" van 6 januari 1978, aangepast in 2004, heeft u het recht om alle informatie die u betreft, te openen en te verbeteren, dat u kan vragen door contact op te nemen met Azenco, ZA de Masquère, 31220 Cazères. U kan uw ook wettelijk verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

DE PRODUCTVOORDELEN

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-+produit
 

Design

 

Thermisch coating kan niet oxideren

 

Polycarbonaat dubbelzijdig behandeld tegen UV straling

 

OPTIES

 
AZENCO_PRODUIT_TELESCO-lesoptionst
 

2 plaatsen
-

Muraal

 
 
 
 

U VINDT DIT OOK MOOI

Azenco